Hřebčín Sprehe zve na přehlídku plemeníků - doprava zajištěna

5. 1. 2020 Martina Cerhová Autor fotek: Cerhová Martina, Votavová Šárka

Rok se s rokem sešel a opět zde máme čas přehlídek plemenných hřebců. Stejně jako v minulosti, i letos připravil Hřebčín Sprehe pro české chovatele zájezd na přehlídku hřebců, která se bude konat 1. února 2020 ve Vechtě. Začátek přehlídky je v 18:30, přičemž autobusy budou s účastníky zájezdu vyjíždět z Prahy a Poděbrad 1. 2. 2020 v ranních hodinách.

Zájezd je pro chovatele zdarma, ostatní zájemci se mohou účastnit po dohodě s panem Lacinou. Program bude upřesněn na základě přihlášky, kterou zasílejte spolu s následujícími informacemi (jméno, adresa, tel. a e-mail + naskenovaný původ chovné klisny/klisen, kterou/které máte v plánu v roce 2020 připustit) na e-mail lacina.horses@gmail.com.

V případně dalších dotazů je vám na tel. čísle +420 728 436 100 k dispozici zástupce Hřebčína Sprehe po ČR a SR, Karel Lacina. Na toho se samozřejmě můžete obracet i s dotazy ohledně vhodného hřebce pro vaši klisnu.

Více informací o hřebcích v nabídce Hřebčína Sprehe naleznete na webových stránkách www.gestuet-sprehe.de

Neváhejte a využijte příležitosti vidět plemeníky nabízené hřebčína Sprehe naživo. A možná ani nebudete muset vracet podšálky ;)

Podobné články
Zambesi

Zambesi TN je první z ohlášených novinek ZH Písek pro rok 2023. Jedná se o letos 19letého KWPN hnědáka s působivým potomstvem, který se snadno může…

I. předvýběry hřebců pro plemennou knihu českého teplokrevníka se konají 25. ledna v ZH Tlumačov a 26. ledna v Zemském hřebčinci Písek.