Čeští skokani opět vyjíždějí do světa

17. 6. 2010 EQCH redakce Autor fotek: Kateřina Návojová

Čeští parkuroví jezdci jedou tento víkend poměřit své síly do zahraničí, a to hned do dvou různých světových stran...

Barbora Tomanová na Careful v LamprechtshausenuBarbora Tomanová a Chiara Szitášová odjely "na západ" do Hagenu, kde se ve dnech 16.-20. června koná Mezinárodní festival mladých jezdců (webové stránky této akce jsou http://www.psi-events.de/en/). Průběžné výsledky i startky najdete (německy) na stránce http://www.psi-events.de/en/international-young-riders-festival/sport/timetable-results/.

Barbora Tomanová se na koni Careful poprvé objevila až v dnešní zahajovací soutěži pro juniory, kde s 8 tr. b. a v čase 64,6 s skončila na 66. místě.

Další početná česká ekipa včetně Ludvíka Jandourka či Aleše Opatrného vyjíždí "na východ" do bratislavské Karpatie, kde se 17.-20. června konají závody Grand Prix RS Team. Čeští zástupci se už dnes utkají v soutěžích "youngster", "medium" a "big tour". Startovní listiny a následně i výsledky najdete na stránkách http://www.bo.sjf.sk/html_3/souteze.html.

 

Podobné články
Miloslav Příhoda

První ročník Zimní jezdecké ligy vyhráli Zlatí lvi, které v Královicích při finále reprezentovali Jiří Tměj s Miloslavem Příhodou. Ten byl doslova…

Skvělá zpráva nejenom pro fanoušky parkurového sportu. Global Champions Prague Playoffs se vrátí do O2 areny – organizátoři z Czech Equestrian Teamu…