1. ročník Lamborghini Praha Parkur Cup proběhne!

Vzhledem k nečekanému zrušení seriálu portálu Všeprokoně.cz, jejichž první kolo mělo proběhnout právě v rámci našich závodů se objevily informace o zrušení závodů Lamborghini Praha Parkur Cup jako celku – to je ovšem nepravdivá informace. Závody proběhnout přesně podle rozpisu – všechny soutěže budou dotovány ve slíbené výši a závodníci ani návštěvníci nepocítí žádné zásadní změny.

Druhá soutěž – klasický závod stupně S – ponese jméno nového sponzora, jímž jsou jezdecké potřeby Pavel Vachutka a závodníci se mohou těšit kromě hodnotných cen na mimořádnou dotaci ze strany pořadatelů v hodnotě 15 000,- Kč pro prvních 6 umístěných. 

Zbylé dvě soutěže proběhnou zcela podle plánu. Se závody je i nadále spojena výstava luxusních italských vozů značky Lamborghini a britských limuzín Bentley.

Věříme, že v neděli 1. dubna přijedete podpořit českou parkurovou elitu a zavítáte do Hradištka u Sadské na 1. ročník Lamborghini Praha Parkur Cup!

 

Za pořadatelský team

Michal Špaček a Petr Půlpán

 

Podobné články

Před deseti lety se v Olomouci konaly první parkurové závody zařazené do Světového poháru a stejnou dobu trvalo čekání na to, až se některému z…

Strhující finiš nabídlo třetí kolo Longines Global Champions Tour v Mexico City. Do rozeskakování Grand Prix s překážkami do 160 centimetrů…