Kurzy v Kladrubech a vaše dobré nápady

V Kladrubech probíhají v lednu a v únoru kurzy s Lenkou Gotthardovou na 3 témata - chov, sport a management (viz zpráva na EQUICHANNELu 22.12.). Termíny se ustálily na těchto víkendech: Marketing a management v chovu koní - 28. - 30.1., Chov koní 4. - 6.2. a Sportovní využití koní 18. - 20.2.

Řada zájemců však projevila i hlubší zájem o různá chovatelská a organizačně - propagační témata a přispěla tak svými dobrými nápady k rozšíření nabídky.

K dalším dotazům patřilo, zda se kurzy mohou konat i jinde než pouze v Kladrubech (z hlediska vzdálenosti). Čili jednak je možné se ještě přihlásit na kurzy v Kladrubech a potom je možné, když se předem domluví alespoň skupinka 10 lidí v určitém místě, aby tam byly zorganizovány výše uvedené kurzy. Nebo je možné se intenzivněji věnovat dalším chovatelským tématům, jako jsou typická česká plemena, popis, identifikace a předvádění koní, plemenitba, odchov hříbat, výkonnostní zkoušky ad. Zajímavé téma je chov koní v zahraničí - velká chovatelská centra v Evropě. Organizačně propagační otázky se mohu týkat psaní o koních, fotografování koní, komentování jezdeckých či chovatelských akcí (což vše se dá i prakticky vyzkoušet o:) ). Speciálním tématem může ještě být propagace turistického jezdeckého střediska se všemi jeho aktivitami.

Další informace získáte na telefonu 603 269 705 nebo na mailu lenka.gotthardova@volny.cz.

Podobné články

Asociace chovatelů miniaturních koní pořádá v sobotu 27. dubna 2024 od 9:00 hodin vozatajský seminář s mistrem opratí Ladislavem Jirgalou.

Semináře Jak na přepravu a nakládání koní a Manipulace s koňmi v krizových situacích se budou konat ve dnech 13. – 14. ledna 2024 v areálu Q Ranch…