Pozvánka na FEI Digitální seminář 2022 pro sportovce, ošetřovatele a týmy

29. 9. 2022 Tisková informace Zdroj: Česká jezdecká federace URL zdroje: www.cjf.cz
ČJF
ČJF

FEI pořádá on-line seminář s cílem podořit sportovce a jezdecké profesionály při posilování jejich fanouškovské základny, identifikovat oblasti spolupráce pomocí nejnovějších digitálních nástrojů a poradit, jak vybudovat osobní značku a přilákat tak více fanoušků a sponzorů.

Virtuální seminář se uskuteční v úterý 11. října 2022 a potrvá 2 hodiny včetně krátké přestávky. Budou organizovány dvě identické relace v 8:00 a 17:00. Mezi řečníky patří digitální experti FEI, sportovci s oblíbenou fanouškovskou základnou na sociálních sítích, konzultanti z osobních brandingových společností a odborníci znalí algoritmů sociálních médií. Po semináři bude distribuována příručka, která podrobně popisuje všechny tyto osvědčené postupy. V závislosti na zpětné vazbě po semináři mohou být naplánovány další sezení zaměřená na konkrétní témata.

Pro více informací o tomto semináři a registraci klikněte prosím zde.

TN.cz
Podobné články

Semináře Jak na přepravu a nakládání koní a Manipulace s koňmi v krizových situacích se budou konat ve dnech 13. – 14. ledna 2024 v areálu Q Ranch…

Asociace chovatelů miniaturních koní pořádá v sobotu 1. dubna 2023 od 9:00 hodin vozatajský seminář s mistrem opratí Ladislavem Jirgalou.