Honorované jezdecké šampionáty pokračují i letos

7. 4. 2023 Tisková informace Autor fotek: Archiv TMM Zdroj: Jockey Club ČR

Jockey Club ČR s potěšením oznamuje, že díky pochopení partnerů i v letošním roce proběhnou Lázně Poděbrady Cup 2023 pro rovinové i překážkové jezdce, BoKaBau Ladies‘ Cup 2023 a Pohár překážkových jezdkyň 2023.

Tradiční oficiální šampionát rovinových jezdců byl v roce 2022 doplněn i o šampionát překážkových jezdců a patronát nad těmito šampionáty drží již několik let společnost Lázně Poděbrady a.s. Díky pochopení pana Ing. Jiřího Odcházela, předsedy představenstva jmenované společnosti, zůstávají tyto seriály součástí českého dostihového provozu.

Již druhým rokem je partnerem seriálu pro české rovinové jezdkyně společnost BoKaBau s.r.o. a samozřejmě i této společnosti a jejím majitelům, pánům Bohumilu Boškovi a Karlu Švestkovi, patří poděkování Jockey Clubu ČR za její podporu. Seriál Ladies‘ Cup je pořádán již několik let a i v letošním roce budeme na konci sezóny znát jméno jezdkyně, která obdrží titul Šampionka Ladies‘.

Partnerem loni vzniklého Poháru překážkových jezdkyň jsou již podruhé v řadě společnost Akumulátory – Táborský s.r.o. a Stáj Moudrý. Jockey Club ČR děkuje pánům Vladimíru Táborskému a Michaelu Moudrému za jejich přízeň a společně se budeme těšit na výsledky letošního ročníku.

Pravidla všech seriálů najdete na webech www.dostihyjc.cz a www.dostihy.cz.

Podobné články

Zástupci sázkové společnosti Tipsport a Jockey Clubu České republiky oznámili prodloužení exkluzivního partnerství na dostihové sezony 2024 a 2025.

Dostihy jezdí jedenáctou sezonu, přičemž prvních osm let absolvovala vždy jen pár startů za rok. Poté, co však před třemi lety nastoupila k trenéru…