Zájezd na přehlídku hřebců Gestüt Sprehe

4. 1. 2023 Martina Cerhová
Quando Unico (Quantensprung x Fidertanz x Hohenstein)
Quando Unico (Quantensprung x Fidertanz x Hohenstein)

I v letošním roce zve Hřebčín Sprehe české chovatele na přehlídku plemenných hřebců, která se bude konat ve Vechtě 18. února 2023 od 18:30.

Pro účastníky zájezdu bude zajištěn kompletní servis: autobus bude odjíždět z Prahy ve stejný den v ranních hodinách, na místě bude rovněž připraveno občerstvení.

Přesný program bude upřesněn po zaslání přihlášky na e-mail lacina.horses@gmail.com, nutné je zaslat sken/foto původu klisny a uvést vaše jméno, adresu, telefon a e-mail. V případě potřeby podá bližší informace přímo Karel Lacina, zástupce Hřebčína Sprehe pro ČR a SR.

Před cestou doporučujeme prostudovat nabídku plemenných hřebců Hřebčína na adrese www.gestuet-sprehe.de, na cestě bude spousta času na případnou diskusi. Webové stránky jsou samozřejmě i v českém jazyce.

Podobné články
𝗝𝗮𝘀𝗺𝗶𝗻𝗲 𝗞𝗶𝗻𝘀𝗸𝗮́  a 𝗖𝗮𝘀𝗶𝗼𝗽𝗲𝗮 𝗞𝗶𝗻𝘀𝗸𝗮́

Na zámek Karlova Koruna se po dlouhých letech vrátil kůň Kinský. Obě klisny, žluťák Jasmine Kinská a plavka Casiopea Kinská, pocházejí ze stájí JS…

Nebaví Vás už barvit plata vajíček nebo plést pomlázku? Udělejte si výlet do hřebčína v Kladrubech nad Labem nebo do hřebčína ve Slatiňanech!